Kviklån studerende

Oversigt over billige lån til studerende i dag søndag, 28/5

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services som de bedste er baseret på en subjektiv vurdering.
Sikre lån

Som studerende kan det være svært at få pengene til at række, og derfor tilbydes der kviklån studerende. Lån penge studerende 18 år er et alternativ eller et supplement til SU-lån, som ikke alle kan leve af.

Billige kviklån til studerende tilbydes i form af online forbrugslån. Det vil sige, at du ansøger om lånet online og slipper dermed for at gå i banken. Pt. er der cirka 12 online låneudbydere, der tilbyder lån til unge elever for at hjælpe dem under deres uddannelse.

 • Kan jeg få kviklån som studerende?
  Ja, det kan du! Her på siden er de kviklån og kassekreditter, du kan få.
 • Hvilket kviklån er godt til studerende?
  Det skifter jævnligt, men lige nu er det faktisk Folkelånet, som du finder her på siden.

Hurtigt lån til studerende

hurtigt lån studerendeDet er efterhånden gået hen og blevet utrolig populært at vælge et kviklån studerende i form af hurtigt lån. Fordelene ved hurtig lån til studerende, og neden for har vi listet de mest indlysende:

 • Slip for studiejob - ved at tage et lån kan du slippe for at tage et studiejob. Det vil med andre ord sige, at du kan koncentrere dig 100% om dine studier. Skal du på arbejde efter skole, vil du i det tidsrum ikke kunne lave lektier, hvilket kan give dårligere karakterer.
 • Slip for at stille sikkerhed - hurtigt lån super ideelle til studerende, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Uanset om du er elev, på kontanthjælp eller hvordan din sociale situation er, skal du ikke stille stille pant eller øvrig garanti.
 • Udbetaling med det samme (kun hos visse af ovenstående lånegivere) - hurtig lån til studerende er virkelig hurtige! Ansøgningsprocessen er som følger:
  • Udfyldelse af ansøgning: 2 minutter
  • Godkendelse hos låneudbydere: 30-60 sekunder
  • Udbetaling af lånet til din konto: 30 minutter (visse udbydere dog længere tid -1-2 hverdage)
 • Gratis kviklån til studerende - er du ny kunde hos den pågældende låneudbydere, så er første lån gratis. Studerende kan med andre ord låne penge gratis i 30 dage helt uden at skulle betale renter og gebyrer. Konceptet hedder gratis lån 18 år, og det er faktisk ganske populært blandt unge mennesker og altså ikke kun blandt studerende.

De billige og hurtige lån er, som du kan se, blevet populære af en lang række årsager.

Mange udgifter som studerende

Det er bestemt ikke billigt at studere, og det bliver kun dyrere, som tiden går. Nedenfor har vi listet de største og mest gængse udgifter, som stort set alle studerende kan nikke genkendende til.

 1. Studiebolig - studerer du i en storby, så er dette en af de helt store udgifter i budgettet.
 2. Studiebøger - denne post er bestemt også en af de større. Du kan roligt regne med at skulle betale mange tusinde kroner for studiebøger.
 3. Studieture - med et studie følger stort set altid studieture, som også sagten kan rende op i mange penge.

Derudover er der naturligvis de normale løbende udgifter som mad, vand, varme, el, tøj, tandlæge og alle de uforudsete udgifter.

Lån penge 18 år studerende og få udbetaling med det samme

Statens Uddannelsesstøtte (SU) vil for de færreste studerende ikke være nok til at betale for alle de nævnte udgifter. Kan du heller ikke få pengene til at slå til, så kan du overveje et af de mange lån til studerende i ovenstående oversigt.

Budget

Det er meget vigtigt at pointere, at du som studerende ikke bare skal låne penge. Du skal først have et økonomisk overblik, så du ikke havner i bundløs gæld. Den bedste måde at få overblik er ved at lægge et budget.

Når du har lagt et budget, kender du dit præcise rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet er de penge, du har tilovers, når alle faste udgifter er blevet betalt. Ud fra rådighedsbeløbet kan du nemt vurdere, om din økonomi kan klare lån som studerende.

Lån til studerende i banken?

Ja, det er muligt at optage lån til studerende i bankerne også. Den store forskel på at låne penge i en bank kontra på nettet er sagsbehandlingstiden. I banken kan det tage flere uger, og oftest vil du blive vurderet på din “historik”.

Det vil med andre ord sige, at hvis du f.eks. har haft gentagne overtræk på din konto, så får du måske afslag. Online låneudbydere kigger ikke på din historik, og stort set alle studerende, der ansøger, bliver godkendt på nettet.

De fysiske banker kæmper altså en hård kamp mod online udbyderne, som tilbyder langt flere og bedre fordele til de studerende.

Lån i RKI?

Nej, er du studerende og står registreret i RKI, så kan du glemme alt om et lån. Du bør end ikke overveje at låne penge som studerende, når du er i RKI. Kviklån studerende er en god ide, men du skal blot tænke dig om, se oversigt.

SU-lån

Som nævnt tidligere i artiklen, så er online lån til studerende et supplement eller et alternativ til SU-lån (Statens Uddannelsesstøtte). Er det muligt for dig at leve af et studielån, så bør du som udgangspunkt ikke optage yderligere lån, søg SU-lån her.

Alle, der modtager SU, kan få et SU-lån. Det er dog ikke alle uddannelser, der er SU-berettigede, og derfor kan du altså ikke optage SU-lån. Tager du et sabbatår (orlov) fra dine studier, vil du heller ikke kunne få SU-lånet i denne periode.

Nedenfor har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål om SU-lån:

SU-lån hvor meget?

Satsen for SU-lån er 3.116 kr. pr. måned. Er du forsørger, kan du tage et supplerende SU-lån på 1.559 kr. Som studerende kan du maksimalt låne 105.000 til hele din uddannelse.

Ansøg om kviklån til studerende på 2 minutter

Hvad er renten på SU-lån?

Renten på SU-lån er på 4% om året. Renterne starter fra den dag, du optager lånet, og til det er tilbagebetalt. Misligholder du dine afdrag, vil renten stige til 8%

Hvor meget skylder jeg i SU-lån?

Hvis du vil vide, hvor meget du skylder i SU-lån, kan du logge dig ind på Borger.dk og se din gældsoversigt.

Hvornår skal man betale sit SU-lån tilbage?

Du skal første betale dit SU-lån tilbage efter endt uddannelse. Tilbagebetalingen begynder til januar et år efter din uddannelse er sluttet. Det vil sige, at hvis din uddannelse slutter april 2018, skal du første begynde at betale lånet tilbage januar 2020.

Lån til unge 18 år som ikke studerer?

Ja, alle unge kan låne penge, fra de er fyldt 18 år. Det er faktisk ganske populært, at unge fra 18, 19, 20 og 21 års alderen låner penge, når de f.eks. skal flytte hjemmefra eller skal ud at rejse.

Husk dog at bruge din sunde fornuft, hvis du ønsker at låne penge i en ung alder. Et lån skal tilbagebetales inkl. renter og gebyrer, og hvis ikke du kan tilbagebetale lånet, kommer du til at hænge på en gæld. Så overvej om det ikke ville være bedre for dig at spare op frem for at optage et hurtig lån til unge. Billige lån til unge er kun billige, hvis du overholder de månedlige afdrag, ellers kan de blive en dyr affære!

Scroll to Top