Billige lån til studerende

Også GRATIS lån til studerende hos Lendon, Ferratum, VIVUS og Simbo i dag søndag, 9/12/18

▷ Opret gratis studiekonto på 2 minutter, klik her  

Som studerende kan det være svært at få pengene til at række, og derfor tilbydes der billige lån til studerende. Lån penge studerende er et alternativ eller et supplement til SU-lån, som ikke alle studerende kan leve af.

Billige lån til studerende tilbydes i form af online lån. Det vil sige, at du ansøger om lånet online og slipper dermed for at gå i banken. Pt. er der cirka 30 online låneudbydere, der tilbyder lån til studerende for at hjælpe dem under deres uddannelse.

Hurtigt lån til studerende

hurtigt lån studerendeDet er efterhånden gået hen og blevet utrolig populært at vælge et hurtigt lån til studerende. Fordelene ved hurtig lån til studerende er mange, og neden for har vi listet de mest indlysende:

 • Slip for studiejob - ved at tage et lån kan du slippe for at tage et studiejob. Det vil med andre ord sige, at du kan koncentrere dig 100% om dine studier. Skal du på arbejde efter skole, vil du i det tidsrum ikke kunne lave lektier, hvilket kan give dårligere karakterer.
 • Slip for at stille sikkerhed - hurtigt lån super ideelle til studerende, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Uanset om du er studerende, på kontanthjælp eller hvordan din sociale situation er, skal du ikke stille stille pant eller øvrig garanti.
 • Udbetaling med det samme - hurtig lån til studerende er virkelig hurtige! Ansøgningsprocessen er som følger:
  • Udfyldelse af ansøgning: 2 minutter
  • Godkendelse hos låneudbydere: 20 sekunder
  • Udbetaling af lånet til din konto: 30 minutter
 • Gratis lån til studerende - er du ny kunde hos den pågældende låneudbydere, så er første lån gratis. Studerende kan med andre ord låne penge gratis i 30 dage helt uden at skulle betale renter og gebyrer.

De billige og hurtige lån til studerende (kviklån) er, som du kan se, blevet populære af en lang række årsager.

Mange udgifter som studerende

Det er bestemt ikke billigt at studere, og det bliver kun dyrere, som tiden går. Nedenfor har vi listet de største og mest gængse udgifter, som stort set alle studerende kan nikke genkendende til.

 1. Studiebolig - studerer du i en storby, så er dette en af de helt store udgifter i budgettet.
 2. Studiebøger - denne post er bestemt også en af de større. Du kan roligt regne med at skulle betale mange tusinde kroner for studiebøger.
 3. Studieture - med et studie følger stort set altid studieture, som også sagten kan rende op i mange penge.

Derudover er der naturligvis de normale løbende udgifter som mad, vand, varme, el, tøj, tandlæge og alle de uforudsete udgifter.

Lån penge 18 år studerende og få udbetaling med det samme

Statens Uddannelsesstøtte (SU) vil for de færreste studerende ikke være nok til at betale for alle de nævnte udgifter. Kan du heller ikke få pengene til at slå til, så kan du overveje et af de mange lån til studerende i ovenstående oversigt.

Budget

Det er meget vigtigt at pointere, at du som studerende ikke bare skal låne penge. Du skal først have et økonomisk overblik, så du ikke havner i bundløs gæld. Den bedste måde at få overblik er ved at lægge et budget.

Når du har lagt et budget, kender du dit præcise rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet er de penge, du har tilovers, når alle faste udgifter er blevet betalt. Ud fra rådighedsbeløbet kan du nemt vurdere, om din økonomi kan klare lån som studerende.

Lån til studerende i banken?

Ja, det er muligt at optage lån til studerende i bankerne også. Den store forskel på at låne penge som studerende i en bank kontra på nettet er sagsbehandlingstiden. I banken kan det tage flere uger, og oftest vil du blive vurderet på din “historik”.

Det vil med andre ord sige, at hvis du f.eks. har haft gentagne overtræk på din konto, så får du måske afslag. Online låneudbydere kigger ikke på din historik, og stort set alle studerende, der ansøger, bliver godkendt på nettet.

De fysiske banker kæmper altså en hård kamp mod online udbyderne, som tilbyder langt flere og bedre fordele til de studerende.

Lån til studerende i RKI?

Nej, er du studerende og står registreret i RKI, så kan du glemme alt om et lån. Du bør end ikke overveje at låne penge som studerende, når du er i RKI.

SU-lån

Som nævnt tidligere i artiklen, så er online lån til studerende et supplement eller et alternativ til SU-lån (Statens Uddannelsesstøtte). Er det muligt for dig at leve af et studielån, så bør du som udgangspunkt ikke optage yderligere lån, søg SU-lån her.

Alle, der modtager SU, kan få et SU-lån. Det er dog ikke alle uddannelser, der er SU-berettigede, og derfor kan du altså ikke optage SU-lån. Tager du et sabbatår (orlov) fra dine studier, vil du heller ikke kunne få SU-lånet i denne periode.

Nedenfor har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål om SU-lån:

SU-lån hvor meget?

Satsen for SU-lån er 3.116 kr. pr. måned. Er du forsørger, kan du tage et supplerende SU-lån på 1.559 kr. Som studerende kan du maksimalt låne 105.000 til hele din uddannelse.

Ansøg om kviklån til studerende på 2 minutter

Hvad er renten på SU-lån?

Renten på SU-lån er på 4% om året. Renterne starter fra den dag, du optager lånet, og til det er tilbagebetalt. Misligholder du dine afdrag, vil renten stige til 8%

Hvor meget skylder jeg i SU-lån?

Hvis du vil vide, hvor meget du skylder i SU-lån, kan du logge dig ind på Borger.dk og se din gældsoversigt.

Hvornår skal man betale sit SU-lån tilbage?

Du skal første betale dit SU-lån tilbage efter endt uddannelse. Tilbagebetalingen begynder til januar et år efter din uddannelse er sluttet. Det vil sige, at hvis din uddannelse slutter april 2018, skal du første begynde at betale lånet tilbage januar 2020.