Gratis lån

Der er 5 forskellige lån, der er ægte gratis lån af penge i Danmark. Disse 5 låneudbydere tilbyder lån penge gratis uden renter i 30 eller 60 dage med omgående udbetaling torsdag, 23/5/19

Lån uden rente

Lendon

Lendon tilbyder det første lån, du tager, helt og aldeles gratis og rentefrit - og du kan låne op til 4.000 kr. gratis uden renter eller gebyr. Senere kan du låne op til 10.000 kr. Lendon udbetaler dit lån med det samme - ingen ventetid.

Simbo lån

Som ny låner hos Simbo kan du hurtigt låne op til 4.000 kr. gratis og rentefrit i 30 dage. Når du har betalt dit første lån tilbage, kan du senere låne op til 15.000 kr. Simbo.dk tilbyder et såkaldt strakslån, som udbetales i løbet af ganske få minutter.

Ferratum lån

Ferratum er ligesom de øvrige her på siden i stand til at tilbyde dig en kredit (kassekredit). Her kan du faktisk få op til 20.000 kr. i kredit gratis den første måned. Dermed er Ferratum det største gratis lån i en måned, der findes i Danmark. Lån penge gratis fænomenet blev søsat af blandt andre Ferratum.dk.

Vivus lån

Med det gratis lån fra Vivus, som også er en kredit (kassekredit), kan du låne op til 6.000 kr. helt uden renter i 30 dage. Som ny kunde kan du få op til 6.000 kr. i kredit. Betaler du denne kredit tilbage indenfor de første 30 dage, er dit lån 100% gratis. Som eksisterende kunde kan du derefter få en kredit / et lån på op til 12.000 kr. på meget fine betingelser. Vivus.dk må i den grad siges at tilbyde strakslån, da lånene bliver udbetalt inden for ét minut, døgnet rundt!

Nupp lån

Hos Nupp kan du få 60 dages gratis kredit på et lån op til 6.000 kr. Det er dermed det længste rentefri lån målt på løbetid i Danmark. I deres ekspeditionstid, som er hverdage kl. 9.00-20.00 og i weekenden kl. 11.00-16.00, er pengene på din konto inden for 30 minutter. Det er et meget hurtigt lån uden renter og gebyrer!

Gratis lån uden rente

Hvem kan få et gratis lån?

Alle der ikke er i RKI, og som opfylder kravene til alder og fast indtægt kan tage et gratis lån.

Er det helt gratis?

Ja, hvis du betaler lånet tilbage indenfor den aftalte løbetid, som er typisk enten 30 eller 60 dage, så er lånet gratis og rentefrit.

Hvilke krav?

Der er ikke mange krav, du skal opfylde for at låne penge gratis og rentefrit. De få krav, der er, har vi listet herunder:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke stå registreret i RKI
  • Være dansk statsborger
  • Kun første lån er gratis

Lån uden renter og gebyr kræver ikke det helt store, som du kan se. Små lån gratis er altid en mulighed, hvis du mangler penge nu og her. Og det gælder naturligvis døgnet rundt, også i weekender.

Kilder og referencer: Smart Lån DK og Lån Gratis DK

ella

Ella Gerner

Troede slet ikke det var muligt at få et gratis lån, men jeg har brugt jer 2 gange nu. 1 gratis kviklån og 1 gratis kassekredit. Så fed service I yder. TAK!