Gratis lån

Der er lån, der er ægte gratis lån af penge i Danmark. Disse låneudbydere tilbyder lån penge gratis uden renter i 30 eller 60 dage med omgående udbetaling tirsdag, 17/9/19

Ferratum og Lendon har gratis lån i dag!

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

Lån penge gratis

Som nævnt, så findes der pt. 5 låneudbydere på det danske marked, hvor du kan låne penge gratis. Nedenfor har vi listet de 5 udbydere, hvor du kan låne uden renter og gebyrer i enten 30 dage eller i 60 dage. Som det fremgår af nedenstående, så er rentefrie lån altid forbundet med "små lån". Med små lån menes fra 500 kr. og op til cirka 20.000 kr., som alle nye kunder kan låne rentefrit og gebyrfrit.

Simbo

Som ny låner hos Simbo kan du hurtigt låne op til 4.000 kr. gratis og rentefrit i 30 dage. Når du har betalt dit første lån tilbage, kan du senere låne op til 15.000 kr. Simbo.dk tilbyder et såkaldt strakslån, som udbetales i løbet af ganske få minutter. Se mere her på Simbo.dk

Ferratum

Ferratum er ligesom de øvrige her på siden i stand til at tilbyde dig en kredit (kassekredit). Her kan du faktisk få op til 20.000 kr. i kredit gratis den første måned. Dermed er Ferratum det største gratis lån i en måned, der findes i Danmark. Lån penge gratis fænomenet blev i øvrigt søsat af blandt andre Ferratum.dk. OBS: Lige nu kan du låne penge gratis og rentefrit i 60 dage hos Ferratum! Se mere hos Ferratum her

Lendon

Lendon tilbyder det første lån, du tager, helt og aldeles gratis og rentefrit - og du kan låne op til 4.000 kr. gratis uden renter eller gebyr. Senere kan du låne op til 10.000 kr. Lendon udbetaler dit lån med det samme - ingen ventetid. Se mere om gratis lån hos Lendon her.

Vivus

Med det tidligere gratis lån fra Vivus, som også er en kredit (kassekredit), kan du låne op til 6.000 kr. med 50% rabat på lån. Som ny kunde kan du få op til 6.000 kr. i kredit. Betaler du denne kredit tilbage indenfor de første 30 dage, er dit lån med kun halv rente. Som eksisterende kunde kan du derefter få en kredit / et lån på op til 12.000 kr. på meget fine betingelser. Vivus.dk må i den grad siges at tilbyde strakslån, da lånene bliver udbetalt inden for ét minut, døgnet rundt! Se mere hos Vivus.dk her.

Nupp

Hos Nupp kan du få 60 dages gratis kredit på et lån op til 6.000 kr. Det er dermed det længste rentefri lån målt på løbetid i Danmark. I deres ekspeditionstid, som er hverdage kl. 9.00-20.00 og i weekenden kl. 11.00-16.00, er pengene på din konto inden for 30 minutter. Det er et meget hurtigt lån uden renter og gebyrer! OBS: Nupp.dk har skiftet navn til Lånlet, besøg dem her.

Gratis lån uden rente

Det er værd at have in mente, at vi snakker 30 - 60 dages rentefrit lån. Har du brug for en længere løbetid, så er det måske et af de andre lån i ovenstående oversigt, som du burde overveje. Lån gratis i 30 dage eller i 60 er et fantastisk tilbud, hvis du kan tilbagebetale pengene inden for denne periode. Kan du det, så kan vi helt klar anbefale et af nedenstående nye lånefirmaer, som du også finder i ovenstående liste.

Fantastisk! Troede slet ikke det var muligt at få et gratis lån, men jeg har brugt jer 2 gange nu. 1 gratis kviklån og 1 gratis kassekredit. Så fed service I yder. TAK! - Ella Gerner - 01/12/18 

Gratis er sagen Som nordjyde er man jo ikke meget for at betale mere end absolut nødvendigt, vel? En service som jeres er, hvad vi har brug for! Gratis lån, hurtig svar og gryn på kontoen med det samme 🙂 - Arne Buller - 13/07/19 

Låne penge gratis? Jeg troede det var en and, for jeg havde faktisk aldrig hørt om de gratis lån, men en kammerat fortalte mig om dem. Jeg fandt et gratis lån hos Simbo, som jeg fik udbetalt på under 2 timer. Og det var faktisk gratis som lovet, da jeg betalte tilbage efter næste lønningsdag! - Søren fra Viborg - 12/09/19 

Hvem kan få et gratis lån?

Alle der ikke er i RKI, og som opfylder kravene til alder og fast indtægt kan tage et gratis lån

Hvilke lån er gratis?

Der er flere lån, hvor det første er gratis. Vi kan især fremhæve disse lån lige nu: Simbo - Ferratum - Lendon. En anden mulighed er Vivus, der giver 50% rabat på første lån.

Er det helt gratis?

Ja, hvis du betaler lånet tilbage indenfor den aftalte løbetid, som er typisk enten 30 eller 60 dage, så er lånet gratis og rentefrit.

Hvor hurtigt får man et gratis lån?

Du får svar på maks 1 minut og penge udbetalt indenfor 1 time - også i weekender og om natten. Så nemt er det!

Hvad kræves for at låne gratis?

Der er ikke mange krav, du skal opfylde for at låne penge gratis og rentefrit. De få krav, der er, har vi listet herunder:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke stå registreret i RKI
  • Være dansk statsborger
  • Kun første lån er gratis

Lån uden renter og gebyr kræver ikke det helt store, som du kan se. Små lån gratis er altid en mulighed, hvis du mangler penge nu og her. Og du kan naturligvis optage rentefrit lån døgnet rundt, også i weekender.

OBS: Optager du lån, som ikke er gratis og rentefrie så sammenlign med ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er en indikator, som viser lånets samlede udgift.

Kilder og referencer: Smart Lån DK og Lån Gratis DK

3 Favoritlån

1521446975

Lån fra 100 - 12.000 kr. i dag

1435750628

Lån fra 5.000 - 15.000 kr. i dag

zaplo

Lån fra 5.000 - 25.000 kr. i dag

Scroll til toppen