Lån penge gratis?

Ingen gratis lån mere i Danmark, men det er muligt at ansøge alle lån gratis og uforpligtende: søndag, 28/5

Kun Ferratum tilbyder første lån gratis i 30 dage

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services som de bedste er baseret på en subjektiv vurdering.
Sikre lån

Bemærk: Der er pr. søndag, 28/5 ingen gratis lån på det danske marked. Vi viser dig det her, hvis de kommer tilbage på markedet.

Hvem kan få et gratis lån?

Alle der ikke er i RKI, og som opfylder kravene til alder og fast indtægt kan tage et gratis lån online. Denne lånetype kaldes ofte for "kviklån 30 dage" - men nogle har faktisk op til 60 dages gratis kredit.

Hvilke lån er gratis?

Der er flere lån, hvor det første er gratis. Vi kan især fremhæve dette lån lige nu: Ferratum.

Er det helt gratis?

Ja, hvis du betaler lånet tilbage indenfor den aftalte løbetid, som er typisk enten 30 eller 60 dage, så er lånet gratis og rentefrit.

Hvor hurtigt får man et gratis lån?

Du får svar på maks 1 minut og penge udbetalt indenfor 1 time - også i weekender og om natten. Så nemt er det!

Hvad kræves for at låne gratis?

Der er ikke mange krav, du skal opfylde for at låne penge gratis og rentefrit. De få krav, der er, har vi listet herunder:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke stå registreret i RKI
  • Være dansk statsborger
  • Kun første lån er gratis

Gratis lån

Som nævnt, så findes der pt. 5 låneudbydere på det danske marked, hvor du kan låne penge gratis. Nedenfor har vi listet de 5 udbydere, hvor du kan låne uden renter og gebyrer i enten 30 dage eller i 60 dage. Som det fremgår af nedenstående, så er rentefrie lån altid forbundet med "små lån". Med små lån menes fra 500 kr. og op til cirka 20.000 kr., som alle nye kunder kan låne rentefrit og gebyrfrit.

Ferratum

Ferratum er ligesom de øvrige her på siden i stand til at tilbyde dig en kredit (kassekredit). Her kan du faktisk få op til 20.000 kr. i kredit gratis den første måned. Dermed er Ferratum det største gratis lån i en måned, der findes i Danmark. Lån penge gratis fænomenet blev i øvrigt søsat af blandt andre Ferratum.dk. OBS: Lige nu kan du låne penge gratis og rentefrit i 60 dage hos Ferratum! Se mere hos Ferratum her

Vivus

Med det tidligere gratis lån fra Vivus, som også er en kredit (kassekredit), kan du låne op til 6.000 kr. med rabat på lån. Som ny kunde kan du få op til 6.000 kr. i kredit. Betaler du denne kredit tilbage indenfor de første 30 dage, er dit lån med kun halv rente. Som eksisterende kunde kan du derefter få en kredit / et lån på op til 12.000 kr. på meget fine betingelser. Vivus.dk må i den grad siges at tilbyde strakslån, da lånene bliver udbetalt inden for ét minut, døgnet rundt! Se mere hos Vivus.dk her.

Nupp

Hos Nupp kan du få 60 dages gratis kredit på et lån op til 6.000 kr. Det er dermed det længste rentefri lån målt på løbetid i Danmark. I deres ekspeditionstid, som er hverdage kl. 9.00-20.00 og i weekenden kl. 11.00-16.00, er pengene på din konto inden for 30 minutter. Det er et meget hurtigt lån uden renter og gebyrer! OBS: Nupp.dk er ikke længere aktive.

Gratis lån uden rente

Det er værd at have in mente, at vi snakker 30 - 60 dages rentefrit lån. Har du brug for en længere løbetid, så er det måske et af de andre lån i ovenstående oversigt, som du burde overveje. Lån gratis i 30 dage eller i 60 er et fantastisk tilbud, hvis du kan tilbagebetale pengene inden for denne periode. Kan du det, så kan vi helt klar anbefale et af nedenstående nye lånefirmaer, som du også finder i ovenstående liste.

Låne penge gratis? Jeg troede det var en and, for jeg havde faktisk aldrig hørt om de gratis lån, men en kammerat fortalte mig om dem. Jeg fandt et gratis lån hos Simbo, som jeg fik udbetalt på under 2 timer. Og det var faktisk gratis som lovet, da jeg betalte tilbage efter næste lønningsdag! - Søren fra Viborg - 12/09/19 
Gratis er sagen Som nordjyde er man jo ikke meget for at betale mere end absolut nødvendigt, vel? En service som jeres er, hvad vi har brug for! Gratis lån, hurtig svar og gryn på kontoen med det samme 🙂 - Arne Buller - 13/07/19 
Fantastisk! Troede slet ikke det var muligt at få et gratis lån, men jeg har brugt jer 2 gange nu. 1 gratis kviklån og 1 gratis kassekredit. Så fed service I yder. TAK! - Ella Gerner - 01/12/18 

Lån uden renter og gebyr kræver ikke det helt store, som du kan se. Små lån gratis er altid en mulighed, hvis du mangler penge nu og her. Og du kan naturligvis optage rentefrit lån hos Ferratum.dk døgnet rundt, også i weekender.

OBS: Optager du lån, som ikke er gratis og rentefrie så sammenlign med ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er en indikator, som viser lånets samlede udgift.

Kilder og reference: Smart Lån DK

5 Stjerner fra 9 brugeranmeldelser

Hvornår er gratis lån gode?

De gratis lån er kendetegnede ved at være gratis i 30 dage. Derfor er de særligt velegnede i en situation, hvor du mangler penge akut, og hvor du ved, at du kan betale tilbage i løbet af op til 30 dage. Det kan være din vaskemaskine, der er brudt sammen for eksempel. I stedet for at købe den på afbetaling med renter kan du tage et gratis lån og betale tilbage. Dermed sparer du renterne.

Hvis du ikke betaler tilbage inden 30 dage, påløber der renter som på et hvilket som helst andet lån.

Du skal selvfølgelig tjekke, hvad der påløber efter 30 dage samt tjekke ÅOP, så du ved, hvad du skriver under på i det tilfælde, du ikke betaler indenfor 30 dage.

Scroll to Top