Lån penge på kontanthjælp

Lån penge uden indtægt, lønseddel og kreditvurdering i dag tirsdag, 17/9/19

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

Diskret og hurtigt Det er ydmygende nok i forvejen at være på kontanthjælp, og bankerne er slet ikke til at tale med om at få et lån. Jeg er så lykkelig for at have fundet jer! Jeg har fået to kviklån selvom jeg er på kontanthjælp gennem jer. Og jeg betaler tilbage til tiden, så jeg kan komme en anden gang. - Joan - 07/02/19 

Kan man få et lån på kontanthjælp?

Ja, her på siden kan du låne penge, selvom du er på kontanthjælp.

Hvad med lån og RKI?

Du kan få et lån, selvom du er i RKI – der er ét lån, du kan få med en kautionist: Garanterede Lån.

Kviklån uden indtægt?

Hvis du ikke er registreret som dårlig betaler, kan du få et kviklån her.

Lån penge på kontanthjælp kan give tiltrængt luft i budgettet, hvilket mange kontanthjælpsmodtagere kan have brug for. Der er ikke mange penge at gøre godt med, når man er på kontanthjælp, hvilket kan være hårdt. Lån trods bistandshjælp er en hjælpende hånd til dig, som trænger til selvforkælelse i form af en ferie, ny scooter, nyt TV osv.

Tidligere var det ikke muligt at få lån trods kontanthjælp, men det er det heldigvis i dag. Alle skal have samme muligheder for at låne penge, og det gælder ikke mindst folk på kontanthjælp. Bankerne kunne aldrig drømme om at låne penge til folk på kontanthjælp, men heldigvis står de online låneudbydere klar til at hjælpe.

Hurtig lån uden fast indtægt

Lån penge på kontanthjælpKontanthjælp, dagpenge og øvrige former for offentlige ydelser blev ikke tidligere accepteret som fast indtægt. Tiderne har heldigvis ændret sig - i hvert fald online - og derfor bliver denne indkomst sidestillet med en fast indkomst fra et arbejde. Du kan derfor uden problemer få hurtig lån uden fast indtægt på samme gunstige vilkår som alle andre.

Lån penge på kontanthjælp & dagpenge på 2 minutter

De gunstige vilkår er altså de samme, hvad enten vi snakker lån med eller uden indtægt. Men hvilke gunstige vilkår er det så, de online låneudbydere kan tilbyde, hvis du ønsker at låne penge trods arbejdsløshed?

Lad os se nærmere på fordelene:

Lån penge uden krav

Overordnet kan vi sige, at på nettet kan du låne penge uden krav! Det er naturligvis ikke helt sandt, men det er utrolig tæt på. Sammenligner vi med at skulle låne penge i banken, så vil du blive meget positivt overrasket, når du ansøger om kredit online.

Et af de få ufravigelige krav, som låneudbyderne stiller, er, lån penge trods RKI registrering kan ikke komme på tale. Er du i registreret i RKI, så er kravet, at du kommer ud af det, før du får lov til at låne penge. Ligeledes er det også et ufravigeligt krav, at du skal være fyldt 18 år, hvis du vil have lån trods kontanthjælp.

Begrebet “lån uden krav” er meget overordnet, så lad os prøve at blive lidt mere specifikke. Hvilke krav er det helt specifikt, som du ikke bliver mødt med, når du låner penge online.

Du vil med garanti blive overrasket over nedenstående:

  • Kredit og finansiering uden kreditvurdering

Hvor utroligt det end lyder, så kan du altså få finansiering og kredit uden kreditvurdering. Der sidder ingen og gransker din økonomi helt til bunds, for at vurdere om du er kreditværdig. Kviklån uden kreditvurdering er absolut en af de væsentligste årsager til kviklånenes kraftigt stigende popularitet.

  • Lån penge uden at vise lønseddel

Ja, du slipper altså også for at fremvise dine seneste 3 lønsedler. Lån penge uden at vise lønseddel kan lyde for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, sådan det er. Ikke engang et budget behøver du at fremsende, så der sparer du også en masse tid og energi.

  • Lån penge uden ansøgning

Det er måske sat lidt på spidsen, da du lige skal bruge 1-2 minutter på at skrive dit navn, adresse og ønskede lånebeløb. Du kan næsten låne penge uden ansøgning, men ikke helt. Ansøgningen underskrives i øvrigt med dit NemID, og 30 sekunder senere får du svar.

  • Kredit uden sikkerhed

Er du på kontanthjælp, må du kun eje værdier for et meget lille beløb. Du vil af samme årsag typisk ikke kunne ikke stille noget i sikkerhed, men det behøver du heller ikke! Forbrugslån uden sikkerhed er uden tvivl den faktor, der vejer tungest, når folk skal låne penge. I banken er det slet ikke muligt at låne penge uden sikkerhed, og på nettet slipper du helt. Valget er altså ikke svært, og slet ikke når du er på kontanthjælp.

Her på siden kan du låne penge som arbejdsløs 

Må man tage kredit på kontanthjælp?

Ja, det må du gerne, men sørg for at din samlede formue ikke overstiger 10.000 kr. Ifølge lovgivningen må du maksimalt have en formue på 10.000 kr. Af samme grund er det de små kreditter, der er populære blandt kontanthjælpsmodtagere - altså kreditter under 10.000 kr.

Som sådan er der ikke noget ulovligt i at optage større kreditter på kontanthjælp. Du kan dog risikere, at kommunen trækker dig i din kontanthjælp, og det kan du lige så godt undgå.

Optag kredit som ledig

Som du kan læse, så er det ikke noget problem at optage kredit som ledig eller anden form for understøttelse uanset indkomst. I ovenstående oversigt finder du således de gode kreditter på kontanthjælp, som du kan få udbetalt på få minutter.

Lån uden skatteoplysninger og uden samtykke til SKAT er som sagt kun muligt på nettet. Står du i en uheldig situation, så ved du, at du altid kan finde finansiering online.

Scroll til toppen