Lån penge på kontanthjælp

Lån penge uden indtægt, lønseddel og streng kreditvurdering i dag søndag, 28/5

Nyhed: Ingen kreditvurdering - lån penge med pant her:

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services som de bedste er baseret på en subjektiv vurdering.
Sikre lån

Et nemt lån på kontanthjælp 3 gange sagde min bank nej selvom jeg altid betaler alting til tiden. Jeg er på kontanthjælp og så er man bare et nul... Takket være jer fik jeg en kassekredit, som jeg har haft i snart 4 måneder nu og passer! Tak for hjælpen til jer - uden jer ville det have været svært! - Lonny Marie - 15/07/19 

☞ Kan jeg låne penge på kontanthjælp?

Ja, her på siden finder du flere låneudbydere, hvor du kan låne penge, selvom du er på kontanthjælp.

☞ Kan jeg få et lån, hvis jeg er i RKI?

Der findes enkelte lån, der kan optages med en kautionist, hvis du er i RKI. Generelt kan du ikke få kviklån og kassekredit online, hvis du er i RKI.

☞ Hvad med kviklån uden indtægt?

Hvis du ikke er registreret som dårlig betaler, kan du få et kviklån her.

☞ Kan man låne penge uden kreditvurdering?

Her på siden finder du lån og kreditter, der ydes uden en egentlig kreditvurdering, hvorfor du kan få svar på dit lån på få sekunder!

Lån penge på kontanthjælp kan give tiltrængt luft i budgettet, hvilket mange kontanthjælpsmodtagere kan have brug for. Der er ikke mange penge at gøre godt med, når man er på kontanthjælp, hvilket kan være hårdt. Lån trods bistandshjælp er en hjælpende hånd til dig, som trænger til selvforkælelse i form af en ferie, ny scooter, nyt TV osv.

Tidligere var det ikke muligt at få lån trods kontanthjælp, men det er det heldigvis i dag. Alle skal have samme muligheder for at låne penge, og det gælder ikke mindst folk på kontanthjælp. Bankerne kunne aldrig drømme om at låne penge til folk på kontanthjælp, men heldigvis står de online låneudbydere klar til at hjælpe. Du kan se flere af dem her.

Hurtig lån uden fast indtægt

Lån penge på kontanthjælpKontanthjælp, dagpenge og øvrige former for offentlige ydelser blev ikke tidligere accepteret som fast indtægt. Tiderne har heldigvis ændret sig - i hvert fald online - og derfor bliver denne indkomst sidestillet med en fast indkomst fra et arbejde. Du kan derfor uden problemer få hurtig lån uden fast indtægt på samme gunstige vilkår som alle andre.

Lån penge på kontanthjælp & dagpenge på 2 minutter

De gunstige vilkår er altså de samme, hvad enten vi snakker lån med eller uden indtægt. Men hvilke gunstige vilkår er det så, de online låneudbydere kan tilbyde, hvis du ønsker at låne penge trods arbejdsløshed?

Lad os se nærmere på fordelene:

Lån penge uden krav?

Overordnet kan vi sige, at på nettet kan du låne penge uden krav! Det er naturligvis ikke helt sandt, men det er utrolig tæt på. Sammenligner vi med at skulle låne penge i banken, så vil du blive meget positivt overrasket, når du ansøger om kredit online.

Et af de få ufravigelige krav, som låneudbyderne stiller, er, lån penge trods RKI registrering kan ikke komme på tale. Er du i registreret i RKI, så er kravet, at du kommer ud af det, før du får lov til at låne penge. Ligeledes er det også et ufravigeligt krav, at du skal være fyldt 18 år, hvis du vil have lån trods kontanthjælp.

Begrebet “lån uden krav” er meget overordnet, så lad os prøve at blive lidt mere specifikke. Hvilke krav er det helt specifikt, som du ikke bliver mødt med, når du låner penge online.

Du vil med garanti blive overrasket over nedenstående:

  • Kredit og finansiering uden kreditvurdering?

Hvor utroligt det end lyder, så kan du næsten få finansiering og kredit uden kreditvurdering. Næsten betyder, at der ikke sidder nogen og manuelt kreditvurderer dig, men det hele kører via eSkatData og varer kun 30 sekunder. Kviklån uden kreditvurdering (næsten) er absolut en af de væsentligste årsager til kviklånenes kraftigt stigende popularitet.

  • Lån penge uden at vise lønseddel?

Ja, du slipper altså også for at fremvise dine seneste 3 lønsedler, da disse hentes automatisk via eSkatData. Lån penge uden at vise lønseddel kan lyde for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, sådan det er. Ikke engang et budget behøver du at fremsende, så der sparer du også en masse tid og energi. Alle dokumenter hentes automatisk via SkatData, så du skal ikke tænke på noget i den forbindelse.

  • Lån penge uden ansøgning?

Det er måske sat lidt på spidsen, da du lige skal bruge 1-2 minutter på at skrive dit navn, adresse og ønskede lånebeløb. Du kan næsten låne penge uden ansøgning, men ikke helt. Ansøgningen underskrives i øvrigt med dit NemID, og 30 sekunder senere får du svar.

  • Kredit uden sikkerhed?

Er du på kontanthjælp, må du kun eje værdier for et meget lille beløb. Du vil af samme årsag typisk ikke kunne ikke stille noget i sikkerhed, men det behøver du heller ikke! Forbrugslån uden sikkerhed er uden tvivl den faktor, der vejer tungest, når folk skal låne penge. I banken er det slet ikke muligt at låne penge uden sikkerhed, og på nettet slipper du helt. Valget er altså ikke svært, og slet ikke når du er på kontanthjælp.

Her på siden kan du låne penge som arbejdsløs 

Må man tage kredit på kontanthjælp?

Ja, det må du gerne, men sørg for at din samlede formue ikke overstiger 10.000 kr. Ifølge lovgivningen må du maksimalt have en formue på 10.000 kr. Af samme grund er det de små kreditter, der er populære blandt kontanthjælpsmodtagere - altså kreditter under 10.000 kr.

Som sådan er der ikke noget ulovligt i at optage større kreditter på kontanthjælp. Du kan dog risikere, at kommunen trækker dig i din kontanthjælp, og det kan du lige så godt undgå.

Optag kredit som ledig?

Som du kan læse, så er det ikke noget problem at optage kredit som ledig eller anden form for understøttelse uanset indkomst. I ovenstående oversigt finder du således de gode kreditter på kontanthjælp, som du kan få udbetalt på få minutter.

OBS: Det er IKKE alle låneudbydere i ovenstående oversigt, der yder kredit til folk uden fast indtægt.

Lån uden skatteoplysninger og uden samtykke til SKAT er ikke muligt, da processen altid kører gennem eSkatData.

Scroll to Top