Nye lån på nettet

Oversigt over nye lån online i Danmark -

Listen med lån og kreditter viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services som de bedste er baseret på en subjektiv vurdering.
Sikre lån

Hvilke nye lån er der online?

Der kommer konstant nye lån online - både kviklån og kreditter. Her er en oversigt over de nyeste lån.

Hvad er fordelen ved nye lån online?

De nye lån er ofte meget nemme at få, selvom du har en dårlig kreditvurdering.

Hvordan finder jeg nye kviklån nemt?

Du finder dem i listen her på siden - sorteret nemt og overskueligt. Alle er gratis at ansøge!

Fantastisk! Troede slet ikke det var muligt at få et gratis lån, men jeg har brugt jer 2 gange nu. 1 gratis kviklån og 1 gratis kassekredit. Så fed service I yder. TAK! - Ella Gerner - 01/12/18 

Nye lån online

Der kommer jævnligt friske store og små lån online, hvilket er meget positivt for dig som låntager. Det er et faktum, at jo mere konkurrence der er, jo bedre er det for forbrugerne. Og det gør sig bestemt også gældende, når vi snakker lån på nettet.

Da de første online lån så dagens lys tilbage i 00’erne, var det i form af de nye SMS lån. Låneprocessen var langsommelig, og lånene havde høje renter og høje gebyrer. Efterhånden som der kom flere og flere nye låneselskaber til Danmark, blev hele “billedet” ændret markant.nye lån på nettet

De nyeste lån online blev nemmere og nemmere at optage, og lånene blev billigere og billigere. Her mange år efter, har de nye kviklån resulteret i, at flere af lånene er gratis og rentefrie i 30 dage, og de kan optages på blot 2 minutter. Det er det, en hård konkurrence kan medføre, og derfor er det en fordel for forbrugerne med nye online lån.

Nyt lånefirma i Danmark

Der er ikke bare tale om ét nyt lånefirma i Danmark men en lang række nye lånefirmaer, hvis vi kigger på årene 2017, 2018 og 2019. Nedenfor har vi listet de nye lånefirmaer, der kom til Danmark i de tre årstal.

 • Lånefirmaer 2017: I dette år kom Annafinans, Lånlet og Banknorwegian til Danmark.
 • Lånefirmaer 2018: Her så vi blandt andet Paymark, Føniks lån og Zaplo for første gang i Danmark.
 • Lånefirmaer 2019: Ekspertlån, Bonuslån og Fokuslån er helt nye lån i 2019 i Danmark.
 • Lånefirmaer 2020: Lendmore, Vialån med flere.

Så er du på udkig efter et nyt lånefirma, så er der en del på det danske marked. Fælles for de fleste af dem er, at det er såkaldte små lånefirmaer. Begrebet små lånefirmaer dækket ganske enkelt over, at lånebeløbene er små. Det er altså lånebeløb fra 100 kr. og op til 10.000 - 15.000 kr., som disse lånefirmaer tilbyder.

Nye små lån

Når vi snakker nye små lån, så er der især tre lånetyper, som man ikke kommer udenom.

 • Nye SMS lån: Egentligt er det en smule misvisende at kalde lånene for “Nye SMS lån. Grunden hertil er, at du ikke længere kan optage lån via SMS, og det har ikke været muligt i nogle år. Dog er det ikke forkert at kalde SMS lån for hurtig lån, og lånetypen var da også det første reelle hurtig lån i Danmark. SMS lån gik under betegnelsen "Små lån", da man typisk kun kunne låne op til 1.500 kr.
 • Nye kviklån: Der findes vel næppe nogen danskere, der ikke har hørt om begrebet “kviklån”. Dagligt ser vi reklamer med de nye kviklån, som kan optages gratis og rentefrit i 30 dage. Flere af de nye kviklån er ikke bare gratis, men de bliver ligeledes udbetalt døgnet rundt og året rundt (24/7).
 • Nye forbrugslån: Der er ikke den store forskel på de nye kviklån og de nye forbrugslån. Overordnet set kan man sige, at forskellen ligger i lånebeløbet og løbetiden. Hvor lånebeløbet ved de nye kviklån er små lån på minuttet op til 10-12.000 kr., så ligger det op til 400.000 kr. ved de nye forbrugslån. Løbetiden ligger på 30-60 dage ved kviklånene og helt op til 96 måneder ved forbrugslånene.

Som du kan læse, så er der en lille forskel på ovenstående små lån online. Men overordnet set kan de alle komme i kategorien, der hedder “Nye hurtig lån”. For er der noget, de alle tre er, så er det at være hurtige på alle måder.

Ukendte lån på vej

Det er altid svært at spå om fremtiden, men det er helt sikkert, at der er nye ukendte lån på vej. Selvom konkurrencen er super hård, er den stadig attraktiv for lånefirmaerne. Vi vil altså se nye låneudbydere og ukendte lån på vej i både 2019, 2020 og 2021. Det kan du være forvisset om!

Hvad de nye finansieringsselskaber vil tilbyde kunder for at få en fod inden for, det er ikke til at svare på. Men du kan være helt overbevist om, at jo flere lån, der kommer, jo billigere og jo bedre vilkår vil du få. Nye lån i Danmark er altså til din fordel!

Låneregler for boliglån 2018 og 2020

De nye låneregler gør sig ikke gældende for de online lån, men derimod for nye boliglån. De nye regler for afdragsfrie lån blev strammet i 2018, og vi vil nok se yderligere stramninger i 2019 og 2020.

Afdragsfrie lån med nye regler gælder for alle nye boliglån, og reglerne er allerede trådt i kraft i 2019. De nye låneregler gør sig gældende for boligkøbere der:

 • Gældsætter sig for mere end 4 gange husstandens indkomst
 • Gældsætter sig for mere end 60% af boligens værdi

Disse boligkøbere vil ikke længere kunne optage:

 • Korte flexlån med afdragsfrihed
 • Flexlån med afdrag, hvor rentetilpasningen sker hvert 4. år eller oftere

Er du på udkig efter et helt nyt lån, som eksempelvis et Nykredit lån eller Realkredit Danmark lån, så kan du blive berørt af de nye låneregler.

Nye regler - nye lån

Som du måske ved, ændres reglerne for kviklån og andre nye lån på nettet fra 1. juli 2020. Det betyder, at der er lovmæssige krav til renteloft og andre betingelser.

Vi forventer, at det vil betyde, at der henover sommeren 2020 kommer en hel del nye lån online.

Scroll to Top